Dijkversterking Wolferen Sprok

 

Het laatste nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"187224"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Waar liggen de clusters?

We werken nu aan clusters D t/m G. 

Klik op een cluster in het kaartje voor informatie over de werkzaamheden en de planning.Cluster A Cluster B Cluster C Cluster D Cluster E Cluster F Cluster G

 
 

Project in beeld

De bouwkeet van de aannemer in Oosterhout met uitzicht op de werkzaamheden
 
Kijkgat met resten uit de Romeinse tijd (de grijze en bruine verkleuringen) bij Oosterhout (bron: Raap)
 
Klei aanbrengen aan de binnenzijde van de dijk
 
Plaatsen van damwanden bij Park Tergouw
 

Over het project

Dijken houden het water tegen, zodat mensen veilig er achter kunnen wonen, werken en recreëren. Daarom moeten ze sterk zijn en blijven. Nu en straks. Delen van de Waaldijk tussen Wolferen tot aan Sprok moeten we versterken zodat deze voor de toekomst voldoende veilig is. In 2026 moet de dijk voldoen aan de hoogwaterveiligheids-normen.

Aannemercombinatie De Betuwse Waard versterkt de dijk in zeven delen, de clusters.

Klik hier voor de omleidingroutes van een cluster waaraan nu gewerkt wordt. 

Vragen?

Heeft u vragen over het werk? Bel met de omgevingstelefoon 0651469206 of stuur een mail naar Info@dv-wos.nl. Voor overige vragen stuur een mail naar M.SecretariaatWoS@wsrl.nl.

 

 

 

Contact

Heeft u vragen over het werk? Bel met de omgevingstelefoon 0651469206 of stuur een mail naar Info@dv-wos.nl. Voor overige vragen stuur een mail naar M.SecretariaatWoS@wsrl.nl.

 

 

 

 

Cookie-instellingen