Concept dijkontwerp is klaar

23-04-2020
889 keer bekeken

Dijken houden het water tegen, zodat mensen veilig er achter kunnen wonen, werken en recreëren. Daarom moeten ze sterk zijn en blijven. Nu en straks. Delen van de Waaldijk tussen Wolferen tot aan Sprok moeten we verbeteren zodat deze voor de toekomst voldoende veilig is. Het gehele dijktraject is ongeveer 15 kilometer lang. Hiervan valt 13,2 kilometer binnen het dijkversterkingsproject. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan eenmalig inloggegevens aan.

Het concept ontwerp van hele dijktraject is voor iedereen vanaf nu in te zien op deze website. Het afgelopen half jaar hebben we delen van het ontwerp al besproken met direct aanwonenden, eigenaren en andere belanghebbenden. Dit gebeurde in zo’n 20 dijkateliers en tijdens keukentafelgesprekken.

Klik hier voor het conceptontwerp met een kaart van de nieuwe situatie, video’s en een beschrijving van de nieuwe dijk.

Uitleg nodig of vragen over het dijkontwerp?

Laat het ons weten via https://www.dijkversterkingwolferensprok.nl/shortcuts/sendcontactmessage.aspx en we nemen zo snel mogelijk met je contact op.

En daarna?

Het conceptontwerp maakt onderdeel uit van het Projectplan Waterwet. U ontvangt daarover later meer informatie. De stukken liggen deze zomer ter inzage. Dan kunt u een zienswijze indienen.

Nadat het Projectplan Waterwet is goedgekeurd, wordt het dijkontwerp definitief.

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen