Bereikbaarheid

16-03-2020
252 keer bekeken

Dijken houden het water tegen, zodat mensen veilig er achter kunnen wonen, werken en recreëren. Daarom moeten ze sterk zijn en blijven. Nu en straks. Delen van de Waaldijk tussen Wolferen tot aan Sprok moeten we verbeteren zodat deze voor de toekomst voldoende veilig is. Het gehele dijktraject is ongeveer 15 kilometer lang. Hiervan valt 13,2 kilometer binnen het dijkversterkingsproject. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan eenmalig inloggegevens aan.

Wereldwijd worden er maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Voor het nemen van beheersmaatregelen volgt Waterschap Rivierenland de richtlijnen van het RIVM. Ook wij willen het risico op het verder verspreiden van het virus beperken.

Dit betekent dat de medewerkers zoveel als mogelijk vanuit huis werken. We houden tot nader order geen grote bijeenkomsten en we komen niet bij u thuis (keukentafelgesprekken). Natuurlijk kunt u wel een telefonische afspraak maken. Ook kunnen we beeldbellen met meerdere personen tegelijk als u beschikt over een smartphone, tablet of laptop. En per e-mail zijn we goed bereikbaar.

Telefonisch 06-51469206 en per e-mail M.SecretariaatWoS@wsrl.nl zijn we wel goed bereikbaar.

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen